Håb For subprime forbrugere

Som chefredaktør på Crediteria.com, har jeg set første hånd de lidelser, som foregår med den subprime kreditkort og boligmarkedet. Banker og lån mæglere udstede lån til dem med marginale kredit til at gøre en hurtig sorteper.

Hvad er trist er disse lånehajer var ude der penge på håb og drømme for dem med lave årlige indkomster og marginale kredit, tilbyder subprime forbrugerne pantebreve, minilån og kreditkort. Den amerikanske drøm er trods alt virkelig eje et hjem og leve et normalt liv. Så når nogen tjener 8 eller 9 dollars en time får chancen for at satse en påstand og har ejerbolig, de tager en følelsesmæssig næse dykke ned i en økonomisk situation, de ikke kan opretholde.

Hvorfor skete det?

Når en forbruger med marginale kredit blev godkendt til et boliglån, var lånet på en indledende sats, som holdt betalingen til et niveau, at de næppe kunne gøre de månedlige betalinger. Når den indledende rente udløbet, normalt var en 6-12 måneders sigt, den igangværende sats på realkreditlån blev rejst af så lidt som 0,5%. I de fleste tilfælde steg priser med 3%.

Renten stigning resulterede i, selvfølgelig, en højere månedlige pant betaling efterlader forbrugerne uden et middel til at gøre deres månedlige regninger tvinger forbrugerne til at sælge deres hjem.

Hvis boligejeren er at bo i deres hjem, i de fleste tilfælde de skal på grund af en meget blød boligmarkedet skal boligejeren enten regne ud en måde at tjene flere penge eller fil konkurs.

Påtage sig et andet job ikke er en mulighed for de fleste på grund af stigende energiomkostninger. Mennesker har simpelthen ikke råd til at køre til arbejde.

Hvad kan den gennemsnitlige forbruger en hjemmeside hvor du kan låne penge så gøre for at tjene flere penge?

Én måde er at oprette en indtægtsstrøm, der ikke kræver kørsel og det er hvad jeg ønsker at præsentere her er mulighed for at tjene penge på internettet har gjort tilgængelige for disse forbruger gratis.

Som en succesfuld iværksætter betragter jeg mig selv at være lidt af en filantrop. Det kræver mest succesfulde mennesker har (der er nogen succes, også har en samvittighed). Jeg har oprettet en rapport, som du kan downloade helt gratis.

For at få min guide om at tjene ekstra penge på internettet, kan du Registrer for din supplerende kopi på (hvis dette link ikke er klikbare, skal du kopiere det og indsætte det i navigationslinjen browser).

Hvis du er en af dem med dårlig kredit, får op og får travlt. Du kan begynde at tjene flere penge uden at forlade dit hjem. Hvis du har en internetforbindelse og en vilje til at komme tilbage på toppen af verden bør så du drage fordel af min betænkning lige nu. Hvis du har kreative energi, vil dette ikke lyst til at arbejde for dig. Faktisk tjene penge online er tonsvis af sjov. Deltag mig i at leve livsstilen af frihed lige nu og drage fordel af min gratis rapport om, hvordan man får trafik fra søgemaskiner og bruge denne trafik til at tjene penge og endnu vigtigere, gøre din månedlige regninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation