købe en bil? Tips om finansiering

Før du køber en drømmebil, forsøge at vurdere, om budgettet kan virkelig råd til det. Spørgsmål som, hvordan vil det blive betalt, der vil være med til at betale for det, hvad er prisgrænsen på bilen skal købes, og hvor lang tid vil det tage for at betale bilen? Disse bør betragtes endda mens du planlægger at købe bilen. Tendensen er i dag at folk køber biler af indkassere ned betaling, og balancen udbetales af rate. Andre er bare heldig at have reddet den rigtige mængde af penge, som de er i stand til at udbetale de samlede omkostninger ved den bil, som i øvrigt sjældent sker nu. Aldrig afsat debiterer mulighed for at betale tusindvis af dollars, når de køber fra en forhandler eller en bestemt bil selskab, hvor der i sidste ende, dig mere for den interesse, som tager endda år for at betale.

Når du har fundet en måde at finansiere bilen du eyeing på, så er det tid at begynde at shoppe rundt. Der er kreditforeninger og endda lokale banker, der er villige til at låne det nødvendige beløb til at købe bil med en årlig procentsats på kun 1,9 procent. Dog kan det vise sig for at være en fangst, da dette vil kun ske på det første år. Uden forudgående varsel, kan disse rentesatser øge, som er en total besvær for dem med bare en fix indkomst årligt.

Det er et stort plus, hvis en køber er medlem af en kreditforening. At være medlem kunne redde dig fra besværet med at tilbringe en hel dag i en långivers kontor for behandling af lånet kunne kun tage et par minutter efter at udfylde de nødvendige papirer for anmodningen. I en kreditforening er femten til tyve minutter alle, der er nødvendige for at gøre programmet. De kunne endda låne helt op til $25.000,00 inden for blot en time efter at underskrive papirerne.

Det vil være meget nyttigt, når en forskning gøres inden du gør dette lån til en bil. Tro det eller ej, Bilforhandlere virkelig grave ud de fleste af penny i en købers lomme ved udstedelse af interesse, der er til tider urimelige. Der er to ting nødvendige for at overveje, når tænker på finansiering af en ny bil:

Først, hvad er prisen villige til at blive brugt af en køber? Oftere end ikke, andre mennesker ville hellere spørge sig selv: hvor meget af prisen bil agter de at købe i stedet? De vil være villig, hvis kendt de har råd til deres valg. Overveje månedlige regelmæssige udgifter. Den månedlige betaling for den nye bil bør ikke komme i vejen for at betale de faste månedlige afgifter i husstanden. Hvis i fald det gør, ved at blot gøre en matematik, så bare overveje en brugt bil. Bare sørg for at alt er kontrolleret og undersøgt for at undgå besvær i fremtiden.

For det andet er det virkelig vigtigt at ændre biler hver to til fire år? Overveje biler udbydes på en leasingkontrakt, hvis det er tilfældet. Andre forhandlere og bilproducenter tilbyde leasing af en bil for at mængden af tid, som du kan vende tilbage, men ingen penge vil blive refunderet. Dog er der en tildelt mængde af afstand eller kilometertal, der skal dækkes i løbet af disse år lejemål, men det er omsætningspapirer. På den anden side, hvis en køber ikke er interesseret i at ændre biler, er det bedst ikke at vælge biler for lejemålet.

Det er sikrest at få et lån fra en kreditforening eller en finansiel institution i stedet for en lokal Bilforhandler; de ville helt sikkert prøve at nå endnu en købers bunden dollar. At få information fra en person, som kan være pålidelige og ekspert om finansiering af en bil, for de vil være i stand til at give dig tips på din egen interesse. Finansiering enten en ny eller en brugt bil er en masse sved, men viljen til at få den bedste bil til den bedste pris kan betragtes som en succes.

Dette bør være en win win situation for alle. Det er jo dine penge, der står på spil her. Gøre din forskning og det kan være en gavnlig beslutning fra din side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation