Kunsten at magten vask

Power vask kan virke som noget, der er nemt gjort for at fjerne mug og skimmel fra dine dæk, terrasser og sidespor. Men mange boligejere har fundet, at der er en hel del mere involveret end bare leje en maskine og sprængning det off din ejendom. Gennem årene er det blevet en færdighed, at de fleste boligejere har besluttet, de ikke har tid eller tålmodighed til at lære at gøre det ordentligt.
Siden Environmental Protection Agency (EPA) begyndte at forbyde anvendelsen af pres behandlet træ på grund af kromaterede kobber arsenate (CCA), har de fleste mennesker besluttet at forsegle deres træ dæk, som EPA antyder for at forhindre, at arsen udvaskning i jorden. De fleste husejere bruge lokale virksomheder at presset vaske deres dæk og sidespor at spare værdifuld tid og bekostning af leje udstyr og nogle foretrækker at gøre arbejdet selv på en varm sommerdag.
Hvis du beslutter at hyre en entreprenør til at udføre arbejdet for dig, er der en masse vigtige spørgsmål du nødt til at spørge, før du bør give dem mulighed at arbejde på dit hjem. Først, sørge for virksomheden din ansættelse har erfaringen og det rigtige udstyr til at udføre opgaven ordentligt, ved hjælp af mere end 1.000 PSI eller mindre end 4gpm kan forårsage skader på træ. I Maryland, du også skal have en Maryland hjem forbedring licens (MHIC) for forsegling dæk eller eventuelle reparationer, og det skal være opført i alle reklamer og køretøjer. Sørg for, at enhver entreprenør du ansætter har en kopi af denne licens og en lang historie for at udføre arbejde i området og også; Tjek dem ud med The Better Business Bureau.
En anden måde at beskytte dig selv er at bruge et firma med certificeringer og samarbejdspartnere i deres industri som The Power skiver of North America. PWNA er anerkendt som førende inden for udvikling og formidling af de højeste standarder i etisk forretningsførelse, miljøbevidsthed og sikkerhed gennem efteruddannelse og aktive repræsentation af medlemskab. PWNA uddannet og uddannet entreprenører hæve niveauet af professionalisme og værdi for deres kunder For at få oplysninger om PWNA, se deres hjemmeside på www.pwna.org
Desværre, mange boligejere har forsøgt at bruge en uautoriseret eller uerfarne entreprenør tilbyder en lavere pris, i nogle tilfælde det kan ende op med job uafsluttet eller værre, gjort forkert forårsager tusindvis af dollars i skader. Det kan koste en masse tid og penge til at finde de rigtige entreprenør for dig, men det kunne koste langt mere, at hyre et firma uden den rette erfaring eller at gøre jobbet selv. For eksempel, ved de fleste mennesker ikke at bruge husstand blegemiddel til at fjerne mug og meldug fra dit dæk vil rent faktisk skade træets lignin fibre. Eller at for meget pres kan også skade skoven overflade og forårsage det splinter eller pels.
At mange virksomheder har besluttet de kunne tackle det uden den rette uddannelse og med de fleste maskiner sætter ud et gennemsnit på 3,000 PSI kan det være farligt at operatøren og din ejendom. Ordentligt lære teknikkerne og uddannelse til rengøring træ tager tid, uddannelse og en langsigtet investering, hvert dæk eller hus er forskellige og de alle kræver særlig opmærksomhed.
Først skal du finde ud af om der er en eksisterende sealer eller plet på dækket og hvordan du fjerner det ordentligt. Meget lig maleri, dæk toplak og konserveringsmidler ikke korrekt overholde en træets overflade, der har en eksisterende sealer på den. Først dette produkt skal fjernes fra dækket ved hjælp af en stripping agent og du skal tage skridt til at sikre, at den stripping agent ikke vil skade planter eller sidespor på hjemmet. De fleste dæk stripping agenter har en natriumhydroxid base der vil fjerne den eksisterende sealer eller pletten og så det kan vaskes af med en højtryksrenser, ved hjælp af et maksimum af 1.000 PSI.
Når du bruger en højtryksrenser skal du rense med kornet af skoven hele længden af bestyrelsen. Af varierende din afstand fra træet eller ikke kommer med terrassebrædder.dk korn kan det medføre mærker og misfarvning på overfladen. Hvis det gøres omhyggeligt, vil dette efterlade dig med en ren overflade for det næste skridt.
Nu, du har brugt et dæk stripper for at fjerne den sidste sealer, skal overfladen være neutraliseret så sealer vil absorbere og holde sig til træet. Træ og andre overflader kan blive neutraliseret ved hjælp af citronsyre eller oxalsyre at bringe dem til en neutral Ph niveau, oxalsyre syre vil også fjerne tannin eller blad pletter og også disse jern eller rust pletter fra ruster møbler. Lade syren sidde i 20 minutter og derefter grundigt skylles og tillade dæk til tørre i 48 timer.
Nu din træets overflade er klar til at blive beseglet, og der er mange andre muligheder for at overveje. Diverse forbehandlinger kan være forvirrende for nogle, men det er vigtigt at bruge et produkt, der har UV beskyttelse mod solens stråler. De fleste fangere har nogle UV-beskyttelse, forskellige olier til at fugte træ og meldug forebyggelse for at bekæmpe væksten af mug og skimmel. Den bedste UV beskyttelse kan findes i fangere, der indeholder en pigment eller pletten, næsten alle disse produkter danner en film på skoven overfladen, der kan bære med mund trafik eller kæledyr, de er semi-transparente, giver skoven naturlige kornet at vise samtidig tilføjer en tonfarve af farve på overfladen. De vil også hjælpe blandingsolie over alle farve træ hvis nogle af din tømmer har en anden nuance end andre. Du kan også bruge produkter med solide farver, som ikke tillader den naturlige træ korn til at vise gennem og i de fleste tilfælde vises de normalt skal males når afsluttet.
Så er der konserveringsmiddel-baserede dæk fangere, der vil trænge ind i træet. Disse produkter kommer i klare og forskellige pletten farver, og de har tendens til at holde den længere fordi de trænger ind i træet. Dette giver mulighed for olier i sealer at trænge ind i skoven, som holde træet fra tørre råd, revner, og også blokerer solens UV stråler. Disse konserverende fangere vil holde op to gange så længe overfladen film danner agenter og de vil forlænge levetiden af træ, hvis vedligeholdes ordentligt. Før du anvender nogen fangere Kontroller overfladen er ordentligt tørret, maske ud alt omkring dæksareal at forhindre sealer fra at komme på det. Kontroller, at du følger fremstiller anvisningerne, når du anvender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Navigation